Juniornytt fra IOGT junior

Juniornytt 20: Ny teatergruppe på Askøy

God nyhet fra vest: Sist onsdag ble det startet ny teatergruppe på Askøy etter noen ukers forberedelser. 18 medlemmer er med fra starten av. Leder for den nye gruppa er Anita Monsen, som ble kjent med Astrid Lindgrens Verden tidligere i år og som gjerne ville få til noe slikt i sitt lokalmiljø. Flere av oss fikk for øvrig møte Anita på landsmøtet på Voss.
Opptakten til den nye gruppa skjedde forrige helg, da 15 barn var samlet til øvings- og inspirasjonssamling over ei helg med John Samsonsen som instruktør. Først øving og siden framvisning av resultatet for foreldre, familie og venner på søndag.

Teaterkurs 2-4. desember
Vi minner om teaterkurset som skal være på Åsane 2-4. desember. I lagsutsendinga som kom i posten for et par uker siden, var det den gamle datoen som ble oppgitt. Den riktige ser dere her, dvs første helg i desember. På bakgrunn av en liten ”brukerundersøkelse” satser vi på følgende opplegg:
Noe generelle tema som gjelder det å drive med barneteater og muligheter for fordypning i tre hovedområder:
-bruk av lydutstyr
-sang og musikk som hjelpemiddel
-tips og veiledning i sceneløsninger/regiløsninger
Hver gruppe må gjerne komme med flere deltagere. Prosjektet dekker kursoppholdet. Vi kan ikke uten videre love dekning av reiseutgifter denne gangen.
Vi skal imidlertid være behjelpelig med å finne finansieringsmuligheter hvis dere har problemer med det i gruppen.

Masse folk på distriktskurs i Hordaland
Det er i Hordaland det skjer… Sist helg var 60 små og store samlet til kurs på Sporveishytten på Kvamskogen. Det var medlemmer fra Fjell Speiderlag, Olsvik Juniorklubb, Hylkje Juniorlag og noen direktemedlemmer. Variert program med baking, hobby, showkids og friluftsliv. Innendørs natursti ble det også tid til på lørdag, mens søndag var alle ute på en lengre spasertur. Lørdagkvelden fikk 9 medlemmer medalje for å ha deltatt på 5 kurs/leire med IOGT Junior.

Junior-Safari kommer i posten!
I disse dager går oppgavene til Junior-Safari ut i posten til alle avdelinger. Alle som har lyst kan bli med på denne konkurransen, som avdelingene gjennomfører på to timer en dag dere sjøl bestemmer. Mer informasjon i siste lagsutsending dere fikk. Og poenget er altså å gå på safari, dvs å jakte på riktige svar på oppgavene dere får.

Junioråret 2005 - 2006
Vedlagt får dere oversikten over hva Juniorforbundet har å by på for ledere og avdelinger det neste året, helt fram til Juniorleiren 2006. Neste lagsutsending blir med FORUT-stoff, bl.a. det nye opplegget som går til skolene i disse dager.

Med hilsen fra
IOGTs Juniorforbund
Dag Endal

IOGTs Juniorforbund er en organisasjon for barn og unge mellom 6 og 14 år.
Vi tilbyr trygge miljøer der barn kan utvikle seg, møte utfordringer, ta ansvar og ha gode opplevelser.

Vi har fire profiler i arbeidet vårt: Vær deg selv! Vær en venn! Vær nysgjerrig! Vær åpen!
http://iogt-junior.no
junior@iogt-junior.no
Tlf: 23 21 45 90

Les tidligere buletiner     nr 19     nr 18     nr 17     nr 16     nr 15     nr 14